Ingenico iPP350 Op aanvraag

De IPP350 betaalterminal is een compacte betaal terminal met NFC reader die gekoppeld dient te worden aan een kassa systeem. Informeer ons welk kassasoftware systeem u gebruikt zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de mogelijkheden om de terminal te koppelen. De IPP350 heeft proven technology en is klaar voor de toekomst. De IPP350 dient voeding te hebben en een fysieke koppeling aan het internet. De terminal is geschikt voor retourpinnen en afhandelen van NFC betalingen.

Door het compacte design levert de pinautomaat maximale prestaties en neemt hij minimale ruimte in. De transacties worden snel en effectief uitgevoerd. In combinatie met het kleurendisplay en toetsenbord met grote knoppen is deze pinautomaat perfect te hanteren en eenvoudig in gebruik bij u en uw klanten.

Heeft u een kassa die u kunt koppelen aan de pinautomaten van Paqar?

  • Geschikt voor acceptatie van bank en creditcards
  • Geintegreerde betaalterminal
  • NFC Ready
  • Kleurenscherm
  • Multi langual / multi currency
  • Refund
  • Verbinding middels IP
Bekijk tarieven Meer informatie Download brochure Download handleiding

Styling

De iPP350 pinautomaat is de meest compacte vaste pinautomaat van Paqar. De Paqar iPP350 is de lichtgewicht pinautomaat en de perfecte pinautomaat voor binnen een geïntegreerde kassa omgeving. Door het compacte design levert de terminal maximale prestaties en neemt hij minimale ruimte in. In combinatie met het kleuren display en toetsenbord met grote knoppen en cijfers is deze pinautomaat perfect te hanteren en eenvoudig in gebruik bij u en uw klanten.

Veiligheid

De pinautomaten van Paqar voldoen aan de aller strengste voorwaarden. U en uw klant kunnen hierdoor altijd vertrouwen op een veilige en snelle transactie.

Services

Op de desbetreffende pagina’s vindt u  meer informatie over onze serviceabonnementen, contactloos betalen of onze dienstverlening.

Vraag nu GRATIS advies!