BluePad 500 Op aanvraag

De Bluepad 500 is een alles in 1 terminal. De terminal maakt verbinding middels de Ipod of Iphone die in de terminal dient geschoven te worden. Door de gekoppelde kassa software op de Iphone/Pod kunt u direct afrekenen. Ook beschikt de bluepad 500 over een 2d Barcode scanner. Met deze scanner kunt u streepjescodes of CR codes scannen en dan eenvoudig afrekenen. De Bluepad 500 voldoet aan de aller strengste eisen en maakt verbinding via Wifi en/of GPRS. De Bluepad 500 is enkel te gebruiken in combinatie met een kassa pakket die gecertificeerd is met het Payplaza platform

De Payplaza Bluepad 500 in het kort

  • Geschikt voor zowel bank-als creditcard acceptatie
  • NFC ready
  • Zwart wit scherm
  • 2D barcode scanner
  • Multi langual / multi currency
  • Connectie middels iPhone/iPod 5
Bekijk tarieven Meer informatie Download brochure Download handleiding

Styling

De Bluepad 500 is een alles in 1 terminal. De terminal maakt verbinding middels de iPod of iPhone die in de terminal dient geschoven te worden. Door de gekoppelde kassa software op de Iphone/Pod kunt u direct afrekenen.

Veiligheid

Ook beschikt de Bluepad 500 over een 2d Barcode scanner. Met deze scanner kunt u streepjescodes of CR codes scannen en dan eenvoudig afrekenen. De Bluepad 500 voldoet aan de aller strengste eisen en maakt verbinding via Wifi en/of GPRS. De Bluepad 500 is enkel te gebruiken in combinatie met een kassa pakket die gecertificeerd is met het Payplaza platform.

Vraag nu GRATIS advies!