Pinautomaat kopen

Wilt u een betrouwbare en voordelige pinautomaat kopen? Vraagt u zichzelf dan af wat uw wensen zijn en wat is het makkelijkst in gebruik:een vaste of een mobiele pinautomaat? Vervolgens dient u zich af te vragen wat voor netwerk u wilt gebruiken om de pinautomaat mee te laten communiceren en tot slot kunt u een keuze maken. Paqar kan u hier geheel in ondersteunen met gratis productadvies. Paqar heeft voor elke ondernemer de oplossing op het gebied van pinbetalingen. U kunt bij Paqar een pinautomaat kopen onafhankelijk met welke bank u wilt samen werken. Of u nu op zoek bent naar een pinautomaat  op een vaste locatie zoals winkels, hotels of zorginstellingen, maar ook voor op het terras van uw restaurant of bistro. Ook binnen een mobiele omgeving heeft Paqar dus de juiste passende oplossing voor u.

Door de scherpe prijzen die Paqar hanteert is het veel voordeliger een pinapparaat te kopen dan te huren bij uw bank of andere pinautomaten leveranciers.

  • Alle pinapparaten van Paqar zijn klaar voor de toekomst
  • Alle pinapparaten van Paqar accepteren contactloze betalingen en ook retourpinnen is mogelijk
  • Het in gebruik nemen van een pinapparaat van Paqar gaat eenvoudig en snel.
  • U heeft de mogelijkheid gespreid te betalen
  • U heeft al een pinapparaat voor € 249,- exclusief klaarmaakkosten en service abonnement.

Voordelen van een pinautomaat kopen

Bij Paqar zijn we graag duidelijk over de kosten van het kopen van een pinautomaat zodat u niet voor verassingen komt te staan. Op onze Tarieven pagina hebben wij per pinautomaat voor u de kosten in beeld gebracht.

Mocht u toch nog vragen hebben over de kosten van het kopen van een pinautomaat, vult u dan het ‘Bel Mij’ formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

 

Bel Mij, ik heb een vraag

Ingenico iCT250

€ 549,- € 249,-

Bekijk pinautomaat

Ingenico iWL250 WiFi

€ 699,- € 399,-

Bekijk pinautomaat

Ingenico iPP350 / iCT250 Combi

€ 749,- € 449,-

Bekijk pinautomaat

Ingenico iWL250 3G

€ 749,- € 449,-

Bekijk pinautomaat
Vraag nu GRATIS advies!