Pinautomaat kopen?

Wilt u een betrouwbaar en voordelig pinautomaat kopen? Vraagt u zichzelf dan af wat uw wensen zijn en wat is het makkelijkst in gebruik:een vaste of een mobiele pinautomaat? Vervolgens dient u zich af te vragen wat voor netwerk u wilt gebruiken om de pinautomaat mee te laten communiceren en tot slot kunt u een keuze maken. Paqar kan u hier geheel in ondersteunen met gratis productadvies. Paqar heeft voor elke ondernemer de oplossing op het gebied van pinbetalingen. U kunt bij Paqar een pinautomaat kopen onafhankelijk met welke bank u wilt samen werken. Of u nu op zoek bent naar een pinautomaat op een vaste locatie zoals winkels, hotels of zorginstellingen, maar ook voor op het terras van uw restaurant of bistro. Ook binnen een mobiele omgeving heeft Paqar dus de juiste passende oplossing voor u.

Door de scherpe prijzen die Paqar hanteert is het veel voordeliger een pinautomaat te kopen dan te huren bij uw bank of andere pinautomaten leveranciers.

  • Alle pinautomaten van Paqar zijn klaar voor de toekomst
  • Alle pinautomaten van Paqar accepteren contactloze betalingen en ook retourpinnen is mogelijk
  • Het in gebruik nemen van een pinautomaat van Paqar gaat eenvoudig en snel
  • U heeft al een pinautomaat voor € 349,- exclusief leveringskosten en service abonnement.

Voordelen van een pinautomaat kopen

Bij Paqar zijn we graag duidelijk over de kosten van het kopen van een pinautomaat zodat u niet voor verassingen komt te staan. Op onze Tarieven pagina hebben wij per pinautomaat voor u de kosten in beeld gebracht.

Mocht u toch nog vragen hebben over de kosten van het kopen van een pinautomaat, vult u dan het ‘Bel Mij’ formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

 

Bel Mij, ik heb een vraag

Paqar Vast Ingenico

Ingenico-Desk5000-Vast-PaQar-

€ 549,- € 349,-

Bekijk pinautomaat Bestellen

Paqar Mobiel WiFi Ingenico

Ingenico Move5000 Mobiel WiFi

€ 649,- € 399,-

Bekijk pinautomaat Bestellen

Paqar Combi duo unit Ingenico

PaQar Pinapparaten - Ingenico Desk5000 Combi

€ 599,- € 449,-

Bekijk pinautomaat Bestellen

Paqar Mobiel 3G Ingenico

Ingenico Move5000 Mobiel 3G

€ 649,- € 399,-

Bekijk pinautomaat Bestellen
Vraag nu GRATIS advies!