Pinautomaat kopen?

Wilt u een betrouwbaar en voordelig pinautomaat kopen? Vraagt u zichzelf dan af wat uw wensen zijn en wat is het makkelijkst in gebruik:een vaste of een mobiele pinautomaat? Vervolgens dient u zich af te vragen wat voor netwerk u wilt gebruiken om de pinautomaat mee te laten communiceren en tot slot kunt u een keuze maken. Paqar kan u hier geheel in ondersteunen met gratis productadvies. Paqar heeft voor elke ondernemer de oplossing op het gebied van pinbetalingen. U kunt bij Paqar een pinautomaat kopen onafhankelijk met welke bank u wilt samen werken. Of u nu op zoek bent naar een pinautomaat op een vaste locatie zoals winkels, hotels of zorginstellingen, maar ook voor op het terras van uw restaurant of bistro. Ook binnen een mobiele omgeving heeft Paqar dus de juiste passende oplossing voor u.

Door de scherpe prijzen die Paqar hanteert is het veel voordeliger een pinautomaat te kopen dan te huren bij uw bank of andere pinautomaten leveranciers.

  • Alle pinautomaten van Paqar zijn klaar voor de toekomst
  • Alle pinautomaten van Paqar accepteren contactloze betalingen en ook retourpinnen is mogelijk
  • Het in gebruik nemen van een pinautomaat van Paqar gaat eenvoudig en snel
  • U heeft al een pinautomaat voor € 349,- exclusief leveringskosten en service abonnement.

Voordelen van een pinautomaat kopen

Bij Paqar zijn we graag duidelijk over de kosten van het kopen van een pinautomaat zodat u niet voor verassingen komt te staan. Op onze Tarieven pagina hebben wij per pinautomaat voor u de kosten in beeld gebracht.

Mocht u toch nog vragen hebben over de kosten van het kopen van een pinautomaat, vult u dan het ‘Bel Mij’ formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

 

Bel Mij, ik heb een vraag

Betaalterminal kopen

Wilt u een betaalterminal kopen en bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier? Bij Paqar bent u aan het juiste adres! Paqar heeft als onderdeel van een groep specialisten al meer dan 20 jaar ervaring in de selectie, implementatie en het onderhoud van betaalterminal. Bij Paqar kan iedereen een betaalterminal kopen die op een slimme, betrouwbare en makkelijke manier wilt afrekenen. Onze betaalterminal is geschikt voor elke situatie waarin afgerekend moet worden. U kunt bij ons een
betaalterminal kopen om op een vaste locatie zoals restaurants, winkels, hotels of zorginstellingen te gebruiken, maar ook voor binnen een mobiele omgeving heeft Paqar de juiste oplossing.

Als u bij Paqar een betaalterminal koopt, heeft dat vele voordelen. Onze betaalterminal zijn gereed voor de toekomst waarbij NFC betalen mogelijk is. NFC betalen is het nieuwe pinnen, ook wel contactloos betalen genoemd. Contactloos betalen werkt op basis van de zogenaamde Near Field Communication, afgekort als NFC. De contactloze betaalpas heeft een antenne die op korte afstand draadloos de relevante betaalgegevens doorstuurt naar een betaalterminal. Contactloos betalen kan bij elk gewenst bedrag worden ingezet. Voor betalingen tot 25 euro hoeft er geen pincode ingetoetst te worden. Als de betaling boven de 25 euro komt moet er wel een pincode worden ingevoerd.

Als de doorlopende contactloze betalingen zonder pincode opgeteld de limiet van 50 euro bereiken, moet de pas alsnog worden ingestoken in de betaalterminal en moet de pincode worden ingetoetst. Na het invoeren van de pincode staat het bedrag voor contactloze betalingen weer op nul. Gaat u een betaalterminal kopen? Dan worden de betaalterminal via een webbased omgeving gekoppeld. Hierdoor gaat een betaalterminal plaatsen eenvoudig en snel, vindt er een snellere
transactie verwerking plaats en heeft u inzicht in de prestaties van uw betaalterminal.

Wilt u meer weten over een betaalterminal van Paqar?

Als u nog vragen heeft dan kunt u contact met ons opnemen via info@paqar.nl of 020 – 240 08 20

Paqar Vast Ingenico

Ingenico-Desk5000-Vast-PaQar-

€ 549,- € 349,-

Bekijk pinautomaat Bestellen

Paqar Mobiel WiFi Ingenico

Ingenico Move5000 Mobiel WiFi

€ 649,- € 399,-

Bekijk pinautomaat Bestellen

Paqar Combi duo unit Ingenico

PaQar Pinapparaten - Ingenico Desk5000 Combi

€ 599,- € 449,-

Bekijk pinautomaat Bestellen

Paqar Mobiel met Data Simkaart

Ingenico Move5000 Mobiel 3G

€ 649,- € 399,-

Bekijk pinautomaat Bestellen
Vraag nu GRATIS advies!