Pinautomaat kledingwinkel kopen

Als kledingwinkel krijgt u dagelijks ongetwijfeld heel wat betalingen te verwerken. Gaande van kleine tot zeer grote bedragen. Lang niet iedereen heeft zomaar voldoende cash geld op zak waardoor u het verzoek zult krijgen of het mogelijk is om met bankkaart te betalen. Indien u niet over een pinautomaat in uw kledingwinkel beschikt loopt u het risico dat u de klant in kwestie kwijt bent. Toch hebben veel kledingwinkels nog steeds geen dergelijk apparaat in huis, niet in het minst omdat men vreest dat er hoge kosten mee gepaard gaan. Gelukkig hoeft dat in de praktijk absoluut niet het geval te zijn, in tegendeel.

De voordelen van een pinautomaat voor uw kledingwinkel

De beschikking hebben over een pinautomaat zorgt er voor dat u altijd alle mogelijke betalingen van uw klanten kunt aanvaarden, hoe groot deze ook mogen zijn. Bovendien hoeft u absoluut geen hoge kosten te vrezen. Wij van Paqar bieden u de mogelijkheid aan om een pinautomaat te kopen tegen een zeer scherpe prijs waardoor u de vaak erg hoge huurprijzen kunt voorkomen. Op deze manier wordt de beschikking hebben over een pinautomaat in uw kledingwinkel voor u zomaar nog interessanter.

Paqar pinautomaten zijn klaar voor de toekomst

Wanneer u er voor kiest om een pinautomaat voor uw kledingwinkel te kopen bij Paqar bent u niet alleen verzekerd van een financieel interessante oplossing, daarnaast beschikt u ook meteen over een toestel welke klaar is voor de toekomst. Dit betekent onder meer dat onze pinautomaten niet alleen contactloze betalingen kan accepteren, daarnaast is ook retourpinnen een mogelijkheid. Het kopen van één van onze toestellen betekent dan ook dat u, uw klanten meteen op optimale wijze een betaalmiddel op maat kunt aanbieden. Ook het in gebruik nemen van onze systemen verloopt steeds bijzonder eenvoudig en snel waardoor u zich ook hier absoluut geen zorgen om hoeft te maken.

Bestel uw pinautomaat vandaag nog!

Bent u ook overtuigd door de vele interessante voordelen die verbonden zijn aan het in huis halen van een pinautomaat voor in uw kledingwinkel?  Waarom zou u dan nog langer twijfelen? Bestel ze vandaag nog hier bij Paqar en u tilt de klantvriendelijkheid van uw kledingwinkel zomaar naar een nog hoger niveau!

Paqar Vast Ingenico

Ingenico-Desk5000-Vast-PaQar-

€ 549,- € 349,-

Bekijk pinautomaat Bestellen

Paqar Mobiel WiFi Ingenico

Ingenico Move5000 Mobiel WiFi

€ 649,- € 399,-

Bekijk pinautomaat Bestellen

Paqar Mobiel met Data Simkaart

Ingenico Move5000 Mobiel 3G

€ 649,- € 399,-

Bekijk pinautomaat Bestellen

Paqar Combi duo unit Ingenico

PaQar Pinapparaten - Ingenico Desk5000 Combi

€ 599,- € 449,-

Bekijk pinautomaat Bestellen
Vraag nu GRATIS advies!