Pinapparaat kopen

Wilt u een pinautomaat kopen of huren en bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier? Dan bent u bij Paqar aan het juiste adres. Paqar levert, installeert en beheerd betaalterminals. Paqar stelt de klant voorop en ontzorgt.

Het gebruik van een pinautomaat heeft een aantal algemene voordelen. Het is een stuk veiliger omdat er minder tot geen contant geld aanwezig is en u hoeft ook niet naar de bank om te storten. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat veel mensen weinig tot geen contant geld meer op zak hebben en dat mensen grotere aankopen doen als er gepind kan worden. Alle pinautomaat van Paqar zijn gereed voor contactloos betalen.

Contactloos betalen werkt op basis van zogenaamde Near Field Communication, afgekort als NFC. De contactloze betaalpas heeft een antenne die op korte afstand draadloos de relevante betaalgegevens doorstuurt naar een pinautomaat. Contactloze betalingen kan bij elk gewenst bedrag worden ingezet. Voor betalingen tot 25 euro hoeft er geen pincode ingetoetst te worden. Als de betaling boven de 25 euro komt moet er wel een pincode worden ingevoerd.  Een nadeel is het eenmalige te investeren bedrag voor aankoop van uw pinautomaat maar u zult zien dat deze investering zich binnen korte termijn terugverdient.

Bel Mij

Vragen? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen telefonisch contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een vast of mobiel pinautomaat

Belangrijk is het om een keuze te maken uit een vast of mobiel pinautomaat. Heeft u op een balie een pinautomaat nodig dan kunt u het beste kiezen voor een vast pinautomaat. Wilt u flexibel of mobiel zijn voor op een terras of winkelvloer of bent u veel onderweg zoals bij ambulante handel, bezorgdiensten, beurzen of taxi’s dan biedt een mobiel pinautomaat de uitkomst.

Vraag nu GRATIS advies!