Mobiel pinautomaat kopen

Het staat als een paal boven water dat de beschikking hebben over een pinautomaat tegenwoordig gerust kan worden aanzien als een absolute must. Een standaard pinautomaat met kabel zal echter lang niet voor elke sector de perfecte oplossing betekenen. Een mobiel pinautomaat kopen is dan wellicht een bijzonder interessant alternatief. Dergelijke pinautomaten hebben uitsluitend een kabel nodig om op te laden, maar werken verder volledig draadloos. Wilt u ook een mobiel pinautomaat kopen? Dan bent u daarvoor hier bij Paqar in ieder geval beslist aan het juiste adres.

Een toekomstgericht mobiel pinautomaat kopen

Veel mensen willen geen mobiel pinautomaat kopen omdat ze vrezen dat deze snel zal worden achterhaald. Deze vrees is echter nergens voor nodig indien u er voor kiest om over te gaan tot het kopen van een mobiel pinautomaat hier bij Paqar. Sterker nog, indien u er voor kiest om over te gaan tot een dergelijk toestel beschikt u meteen over de mogelijkheid om contactloos betalen via NFC aan te bieden aan uw klanten. Dit zorgt er voor dat een mobiel pinautomaat kopen bij ons niet alleen een zeer interessante, maar ook nog eens een toekomstgerichte beslissing is!

Mobiel pinautomaat kopen tegen de beste prijs

De scherpe prijs die door ons wordt gehanteerd zorgt er voor dat u niet langer genoegen dient te nemen met de hoge huurprijzen die vaak voor een mobiel pinautomaat in rekening worden gebracht. Op termijn bent u op deze manier namelijk altijd heel wat duurder uit. Een mobiel pinautomaat kopen bij Paqar zorgt er dan ook voor dat u twee vliegen in één klap slaat. U beschikt namelijk over een bijzonder kwalitatief en tevens ook toekomstgericht pinautomaten welke u ook nog eens heel wat geld zal besparen. Wanneer u actief bent in de horeca of u bijvoorbeeld in de ambulante sector werkt is het altijd de moeite waard om een mobiel pinautomaat te kopen.

Vraag nu GRATIS advies!