FAQ

Hieronder vindt u veelgestelde vragen over mobiele pinautomaten. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Bent u geïnteresseerd in één van onze producten? Bekijk dan onze mobiele pinautomaten pagina.

Wat kost een mobiel pinautomaat?

De prijs van een mobiel pinautomaat varieert tussen de €399,- en €649,-. De pinautomaten zijn van ons eigen merk Ingenico. Deze betaalterminals zijn compact, ergonomisch en hebben een stevig, duidelijk scherm. Bekijk onze pinautomaten en profiteer van onze korting. Heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord!

Hoe werkt een mobiel pinautomaat?

De werking van een mobiel pinautomaat is vergelijkbaar met de werking van een pinautomaat in de winkel. Zodra de persoon die wil gaan betalen zijn of haar bankpas in de pinautomaat stopt wordt er verbindingen gemaakt met een centrale computer. Deze computer is gekoppeld aan verschillende banken. Zodra u uw rekeningnummer invoert controleert deze computer of uw pincode correct is en of u voldoende saldo op uw rekening heeft. Als beiden toereikend zijn dan zal het bedrag van uw rekening worden afgeschreven en zal het bedrag spoedig worden gestort op de rekening van het bedrijf, winkel of individu.

Hoe werkt contactloos betalen?

Om contactloos te kunnen betalen, met zowel uw bankpas of mobiele telefoon, dient het pinautomaat een NFC chip te bevatten. Daarnaast moet u op uw telefoon NFC verbindingen toestaan. Ook moet uw bankpas voorzien zijn van een NFC chip. Dit is gemakkelijk te herkennen aan het wifi icoontje op uw betaalpas.

Bij welke bank kan ik contactloos betalen?

Contactloos betalen is mogelijk met een rekening bij de volgende banken:

Met welk pinautomaat kan ik contactloos betalen?

Zoals hierboven beschreven dient het pinautomaat voorzien te zijn van een NFC chip. PaQar biedt verschillende pinautomaten aan die worden gebruikt om contactloos te betalen.

PaQar Vast Igenico

De PaQar Vast Igenico biedt de mogelijkheid om contactloos te balen aan de balie. het pinautomaat is voorzien van een helder kleurenscherm, heeft grote knoppen en is hierdoor gemakkelijk te gebruiken bij uw klanten.

 

Paqar Mobiel WiFi Ingenico

Met de draadloze PaQar Mobiel WiFi Ingenico kunt u gemakkelijk contactloos betalen. Dit pinapparaat is aanbevolen voor horecapersoneel dat niet aan de balie staat. U kunt overal betalen waar WiFi is. Het apparaat is compact en past gemakkelijk in uw zak.

Welk pinautomaat past het best bij mijn bedrijf?

Afhankelijk van type uw bedrijf kiest u een passende betaaloplossing. Werkt u veel aan een balie of aan een bar? Gebruik dan één van onze vaste pinautomaten zoals de PaQar Vast Igenico of de PaQar combi duo unit Ingenico.
Werkt u in de horeca of bent u vaak op pad? Dan adviseren we een draadloos pinautomaat zoals de PaQar Mobiel WiFi Ingenico (Wifi) of de PaQar Mobiel 3G Ingenico (3G Verbinding).

We hebben keuzegidsen/informatiepagina’s voor uw branche. Bekijk ze hier:

Vraag nu GRATIS advies!