Contactloos betalen Corona

Een mobiel pinautomaat biedt flexibiliteit in de corona tijd

Geplaatst op

Het leven staat op z’n kop. Het coronavirus houdt Nederland, en de rest van de wereld, in zijn greep. De overheid heeft op 15 maart besloten om alle scholen, horeca, kappers en sportclubs te sluiten. Het is duidelijk dat de business onmogelijk doorgezet kan worden op de manier zoals u die gewend bent. Echter, is het voor veel ondernemers noodzakelijk om het businessmodel om te gooien zodat er links- of rechtsom alsnog omzet gedraaid kan worden. Dat vraagt om een gigantische dosis aanpassingsvermogen en creativiteit van ondernemers.

Er ontstaan prachtige initiatieven in bijvoorbeeld de horeca en fitnessbranche. Maar ook de bloemist om de hoek verzint haar eigen creatieve idee om alsnog bloemen te kunnen verkopen. Veelal voor de deur, want mensen mogen de winkel niet meer binnenkomen. Dit zien we ook gebeuren bij restaurants. Zij creëren uit het niets een eigen bezorgservice. Als ondernemer denkt u natuurlijk in mogelijkheden. Dat definieert een goede ondernemer.

Deze plotselinge verandering vraagt om flexibele middelen die u in deze moeilijke tijd kunnen bijstaan. Denk bijvoorbeeld aan een betaalsysteem die u overal mee naartoe kunt meenemen. Een mobiel pinautomaat waarmee klanten contactloos kunnen betalen op locatie. Dat hebt u nodig in deze tijd.

Wij van Paqar zijn al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van betaalterminals en voorzien u graag van een mobiel pinautomaat. Onze pinterminals zijn allemaal voorzien van een NFC chip waarmee de klant contactloos kan betalen. Dat is niet alleen snel en efficiënt, maar ook veilig. Er komt geen fysieke handeling aan te pas. Daarnaast hebt u de keuze uit 2 typen netwerken: 3G of wifi. Wij raden u aan een pinautomaat met 3G netwerk in gebruik te nemen. Als u op pad gaat hebt u niet altijd toegang tot wifi. 3G is daarentegen wél altijd verbonden met het internet. Hiermee kunt u ten alle tijden uw klanten voorzien van een stabiel betaalmiddel.

Wilt u meer weten over de mobiele pinautomaten van Paqar? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Terug naar overzicht
Vraag nu GRATIS advies!