Contactloze NFC pinautomaat

De acceptatie van contactloos betalen groeit zeer snel. Inmiddels heeft al 25% van de ondernemers een pinautomaat die geschikt is voor contactloze betalingen en 75% van de Nederlandse pashouders zijn in het bezit van een bankpas met NFC chip.

Om het contactloos betalen extra te stimuleren heeft Paqar, in samenwerking met Stichting Bevordering Efficiënt Betalen, een actie ontwikkeld. Als u nu uw oude pinautomaat inlevert, dan ontvangt u € 300,- korting op aanschaf van een nieuwe pinautomaat voorzien van Contactloos NFC betalen. Mocht u geen oude pinautomaat hebben maar u wilt wel graag nieuwe pinautomaten dan kunt u gebruik maken van de actie.

Met de pinautomaten van Paqar biedt u uw klanten de beste service en bent u verzekerd van een voordelige en veilige betaaloplossing die klaar is voor de toekomst. Al onze pinautomaten beschikken over een NFC reader en ook retourpinnen is mogelijk. Bovendien is het aanschaffen van een pinautomaat nu extra aantrekkelijk vanwege onze contactloos betalen acties. Hiermee zijn we zijn namelijk de goedkoopste van Nederland!

 

Laat uw klanten gebruik maken van Contacloze NFC Pinautomaat

Onze pinautomaten zijn van het merk Ingenico. De  kwaliteitspinautomaten van Ingenico staan bekend als veilig, betrouwbaar en zijn voorzien van de meest recente technologie zoals retourpinnen, creditcard acceptatie en contactloos betalen. Wereldwijd worden de pinautomaten door 3.000.000 ondernemers gebruikt.

U kunt bij ons zowel mobiele als vaste pinautomaten afnemen, allen geschikt voor Contactloos NFC pinnen. Een vaste pinautomaat is geschikt voor iedere instelling, bedrijf, winkel, hotel of restaurant waar op een vaste locatie een pinautomaat moet komen te staan. Mobiele pinautomaten zijn geschikt voor op terrassen, in de taxi op de winkelvloer of als u veel onderweg bent of buiten werkt zoals bij ambulante of bezorgdiensten.

Contactloos betalen met smartphone

Betalen met smartphone, mobiel, creditcard of pinpas gaat heel gemakkelijk. Contactloos afrekenen is eenvoudig en vlot door een pinpas of smartphone tegen de pinautomaat te houden. Het bedrag wordt gelijk van de bankrekening van de klant afgeschreven. Het te betalen bedrag mag echter niet hoger dan € 25,00 zijn, anders moet er voor de veiligheid alsnog een pincode ingetoetst worden. Contactloos betalen gaat makkelijk en gaat 10 seconde sneller dan gewoon pinnen. Wilt u ook gebruik maken van contactloos betalen?

Als u nu uw oude pinautomaat inlevert, dan ontvangt u €300,- korting op aanschaf van een nieuwe pinautomaat van Paqar.

Vraag nu GRATIS advies!