Betaalterminal kopen

Wilt u een betaalterminal kopen en bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier? Bij Paqar bent u aan het juiste adres! Paqar heeft als onderdeel van een groep specialisten al meer dan 20 jaar ervaring in de selectie, implementatie en het onderhoud van betaalterminals. Bij Paqar kan iedereen een betaalterminal kopen die op een slimme, betrouwbare en makkelijke manier wilt afrekenen. Onze betaalterminal is geschikt voor elke situatie waarin afgerekend moet worden. U kunt bij ons een
betaalterminal kopen om op een vaste locatie zoals restaurants, winkels, hotels of zorginstellingen te gebruiken, maar ook voor binnen een mobiele omgeving heeft Paqar de juiste oplossing. U kunt bij ons zelfs een betaalterminal kopen die functioneert op basis van uw Iphone of Ipod Touch!

Voordelen van een betaalterminal kopen bij Paqar

Als u bij Paqar een betaalterminal koopt, heeft dat vele voordelen. Onze betaalterminals zijn gereed voor de toekomst waarbij NFC betalen mogelijk is. NFC betalen is het nieuwe pinnen, ook wel contactloos betalen genoemd. Contactloos betalen werkt op basis van de zogenaamde Near Field Communication, afgekort als NFC. De contactloze betaalpas heeft een antenne die op korte afstand draadloos de relevante betaalgegevens doorstuurt naar een betaalterminal. Contactloos betalen kan bij elk gewenst bedrag worden ingezet. Voor betalingen tot 25 euro hoeft er geen pincode ingetoetst te worden. Als de betaling boven de 25 euro komt moet er wel een pincode worden ingevoerd.

 

Als de doorlopende contactloze betalingen zonder pincode opgeteld de limiet van 50 euro bereiken, moet de pas alsnog worden ingestoken in de betaalterminal en moet de pincode worden ingetoetst. Na het invoeren van de pincode staat het bedrag voor contactloze betalingen weer op nul. Gaat u een betaalterminal kopen? Dan worden de betaalterminals via een webbased omgeving gekoppeld. Hierdoor gaat een betaalterminal plaatsen eenvoudig en snel, vindt er een snellere
transactie verwerking plaats en heeft u inzicht in de prestaties van uw betaalterminal.

Wilt u meer weten over een betaalterminal van Paqar?

Wilt u een betaalterminal kopen? Vraag dan nu een offerte aan en profiteer van onze actie 2 halen is 1 betalen of ontvang €300 cashback op uw oude betaalterminal.

Als u nog vragen heeft dan kunt u contact met ons opnemen via info@paqar.nl of +31 (0)203630233.
Paqar, als je voor veilige en betrouwbare betaalterminals kiest.

Vraag nu GRATIS advies!