3G mobiel pinautomaat

Een vast pinautomaat met kabel biedt lang niet voor elke sector de oplossing. Wat bijvoorbeeld te denken van een restaurant of een bar die over een mooi terras beschikt om tijdens zonnige dagen gebruik van te maken? Of de ambulante sector die bijna altijd onderweg is en dus eenvoudig mobiel betalingen moet kunnen accepteren? Voor deze en nog veel meer andere sectoren zijn er nu de mobiele pinautomaten.

Geen kabel vereist, alleen om op te laden

Indien u er voor kiest om een mobiel pinautomaat te kopen kunt u dus genieten van de uitmuntende vrijheid welke door een draadloos pinautomaat mogelijk wordt gemaakt. U hoeft dan ook helemaal geen rekening te houden met de aanwezigheid van een kabel, tenzij om het toestel op te laden. Dit zorgt er voor dat een mobiel pinautomaat niet alleen bijzonder interessant is om te gebruiken in met name de horeca, maar ook op grootschalige evenementen.

Alle voordelen van een draadloos mobiel pinautomaat op een rijtje

Heel wat ondernemingen, bijvoorbeeld deze die actief zijn in de ambulante handel zaten jarenlang met de handen in het haar. Zij wilden hun klanten de mogelijkheid aanbieden om met bank- of creditcard te betalen, maar dat bracht de nodige moeilijkheden met zich mee. Dat behoort nu tot het verleden indien u er voor kiest om een mobiel pinautomaat van Paqar in huis te halen! Niet alleen zijn deze toestellen zeer voordelig in aankoop waardoor u een hoge huurprijs kunt voorkomen, daarnaast zijn er ook tal van extra interessante voordelen aan verbonden.

Bijzonder geschikt voor de horeca en ambulante handel

Kiezen voor een 3G pinautomaat zorgt er voor dat u kiest voor een systeem waarbij het verwerken van de betaling van uw klant volledig draadloos verloopt. Dit biedt een uitstekende oplossing voor de ambulante handel, maar ook voor de horeca. Tijdens de zomer eenvoudig en snel op uw terras betalingen verwerken was nog nooit eerder zo eenvoudig! Door het kopen van een mobiel pinautomaat van Paqar heeft u bovendien ook meteen de mogelijkheid om contactloze betalingen via NFC te verwerken. Dit zorgt er voor dat uw draadloos pinautomaat helemaal klaar is voor de toekomst!

Paqar Mobiel met Data Simkaart

Ingenico Move5000 Mobiel 3G

€ 649,- € 399,-

Bekijk pinautomaat Bestellen
Vraag nu GRATIS advies!