Pinautomaten

Paqar Vast Ingenico

€ 549,- € 349,-

Het compacte design, ergonomische stijl en functionaliteit maakt de Paqar Vast Ingenico pinautomaat tot ‘de’ pinautomaat voor op de balie. Door het duidelijk te lezen kleuren display en een toetsenbord met grote knoppen en cijfers is deze pinautomaat perfect te hanteren en eenvoudig in gebruik door u en uw klanten.

Bekijk pinautomaat Bestellen

Paqar Mobiel WiFi Ingenico

€ 649,- € 399,-

De mobiele pinautomaten van Paqar bieden flexibiliteit. Of het nu gaat om mobiel betalen of op een vaste plek, met de Paqar Mobiel WiFi Ingenico kunt u overal de klant laten pinnen. U biedt uw klanten de beste service en u bent verzekerd van een snelle, gemakkelijke en veilige betaaloplossing.

Bekijk pinautomaat Bestellen

Paqar Mobiel met Data Simkaart

€ 649,- € 399,-

De mobiele pinautomaten van Paqar bieden flexibiliteit. Of het nu gaat om mobiel betalen of op een vaste plek, met de Paqar Mobiel 3G Ingenico kunt u overal de klant laten pinnen. U biedt uw klanten de beste service en u bent verzekerd van een snelle, gemakkelijke en veilige betaaloplossing.

Bekijk pinautomaat Bestellen

Paqar Combi duo unit Ingenico

€ 599,- € 449,-

De Ingenico Vast pinautomaat is uitermate geschikt voor op een vaste plek. Door de Ingenico Combi te koppelen aan de Paqar Vast Ingenico kunt u uw klant snel en eenvoudig laten pinnen. U biedt uw klanten de beste service en u bent verzekerd van een snelle, gemakkelijke en veilige betaaloplossing.

Bekijk pinautomaat Bestellen
Vraag nu GRATIS advies!