Pinautomaten

Ingenico iCT250

Nu, VAST en vooral bijzonder VOORDELIG pinnen!

€ 599,- € 299,-

Bekijk pinautomaat

Ingenico iWL250 WiFi

De mobiele pinautomaten van Paqar bieden flexibiliteit. Of het nu gaat om mobiel betalen of op een vaste plek, met de iWL250 WIFI  kunt u overal de klant laten pinnen. U biedt uw klanten de beste service en u bent verzekerd van een snelle, gemakkelijke en veilige betaaloplossing.

€ 699,- € 399,-

Bekijk pinautomaat

Ingenico iWL250 GPRS

De mobiele pinautomaten van Paqar bieden flexibiliteit. Of het nu gaat om mobiel betalen of op een vaste plek, met de iWL250 GPRS kunt u overal de klant laten pinnen. U biedt uw klanten de beste service en u bent verzekerd van een snelle, gemakkelijke en veilige betaaloplossing.

€ 699,- € 399,-

Bekijk pinautomaat

Ingenico iPP350 + ICT250 Combi

De iPP350 betaalterminal is uitermate geschikt voor op een vaste plek, met de iPP350 gekoppeld aan de ICT250 kunt u uw klant snel en eenvoudig laten pinnen. U biedt uw klanten de beste service en u bent verzekerd van een snelle, gemakkelijke en veilige betaaloplossing.

€ 749,- € 449,-

Bekijk pinautomaat

BluePad 500

De Bluepad 500 is ontworpen voor het gebruik met een Apple iPhone of iPod Touch. Deze passen dan ook precies in het apparaat en kunnen makkelijk worden ingeschoven.

Bekijk pinautomaat

Ingenico iPP350

De iPP350 pinautomaat is de vaste pinautomaat die geschikt is voor de koppeling met uw kassasysteem. De iPP350 biedt als vaste pinautomaat op de balie flexibiliteit en betrouwbaarheid. De pinautomaat is compact, klein en eenvoudig in gebruik!

Bekijk pinautomaat

Unattended

De Ingenico IUP 250 + IUR250 + IUC 150 full blown oplossing voldoet aan de aller strengste eisen op het gebied van veiligheid, bedieningsgemak en is hufter proof. Met het metalen keypad en pinlezer en hufterproof NFC reader is dit de ideale oplossing om kaarten te accepteren in een unattended oplossing.

Bekijk pinautomaat
Vraag nu GRATIS advies!