Pinautomaat kopen

Wilt u een betrouwbare en voordelige pinautomaat kopen? Vraagt u zichzelf dan eerst af: wil ik een vaste of een mobiele pinautomaat? Vervolgens dient u zich af te vragen wat voor netwerk u wilt gebruiken om de pinautomaat mee te laten communiceren en tot slot kunt u een keuze maken. Bij Paqar kan iedereen een pinautomaat kopen die op een slimme, veilige en makkelijke manier wilt afrekenen. Een pinautomaat kopen kan voor iedere situatie waarin afgerekend moet worden. U kunt bij ons een pinautomaat kopen om deze op een vaste locatie zoals restaurants, winkels, hotels of zorginstellingen te gebruiken. Ook binnen een mobiele omgeving heeft Paqar de juiste oplossing.

Door de scherpe prijzen die Paqar hanteert is het veel voordeliger een pinapparaat te kopen dan te huren bij uw bank of andere pinautomaten leveranciers.

  • Alle pinapparaten van Paqar zijn klaar voor de toekomst
  • Alle pinapparaten van Paqar accepteren contactloze betalingen en ook retourpinnen is mogelijk
  • Het in gebruik nemen van een pinapparaat van Paqar gaat eenvoudig en snel.
  • U heeft de mogelijkheid gespreid te betalen
  • U heeft al een pinapparaat voor € 249,- exclusief klaarmaakkosten en service abonnement.

Voordelen van een pinautomaat kopen

Bij Paqar zijn we graag duidelijk over de kosten van het kopen van een pinautomaat zodat u niet voor verassingen komt te staan. Op onze Tarieven pagina hebben wij per pinautomaat voor u de kosten in beeld gebracht.

Mocht u toch nog vragen hebben over de kosten van het kopen van een pinautomaat, vult u dan het ‘Bel Mij’ formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

 

Bel Mij, ik heb een vraag

Ingenico iCT250

€ 599,- € 299,-

Bekijk pinautomaat

Ingenico iWL250 WiFi

€ 699,- € 399,-

Bekijk pinautomaat

Ingenico iPP350 + ICT250 Combi

€ 749,- € 449,-

Bekijk pinautomaat

Ingenico iWL250 GPRS

€ 699,- € 399,-

Bekijk pinautomaat
Vraag nu GRATIS advies!